asiantuntijat

 SmartArt jäsentää muutoksen suunnan, keinot ja ratkaisut, joilla tavoitteet saavutetaan.

Tiimi

Tiimin muodostavat taiteen, taiteen tuottamisen ja 
taidehallinnon moniosaajat. Kokoamme jokaiseen projektiin parhaat asiantuntijat ja työtä tehdään yhdessä kunkin organisaation kanssa. 

Tulokset

SmartArt on ratkaisukeskeinen toimija. Kehitämme, yhdistelemme ja ehdotamme toimintamalleja koko ajan. 

Toimintavat

Kaikki etenee havainnoinnin kautta suunnan valintaan, vaihtoehtojen selvittämiseen ja edelleen ratkaisumallien valintaan. 
 

Kokemus

SmartArtin tiimillä on  kymmenien vuosien kokemus taide- ja kulttuuripalvelujen tuottamisesta, hallinnoimisesta, kuluttamisesta ja johtamisesta. Tunnemme erilaisia kumppanuusmalleja yhdistysten, yritysten, kaupunkiorganisaatioiden ja yksityisten toimijoiden välillä.

smartart-asiantuntijat.jpg

TIIMI

SmartArt kokoaa taide- ja kulttuurialan kehittämisen asiantuntijoita yhteen. Lisäksi löydämme laajasta verkostostamme tarpeen mukaan asiantuntijoita täydentämään tiimiä.

Anja Lappi

Luova johtaja, yrittäjä

Anja Lappi on kulttuurialan yrityksen Anya Productionsin luova johtaja.

 

Hän on ollut käynnistämässä useita kulttuurialan organisaatioita ja konsepteja ja erikoistunut uusien taidehallinnon ratkaisujen ja kulttuurimallien kehittämi-seen kunnissa.

Koulutukseltaan Anja on musiikin maisteri (AM),  tanssinopettaja/taiteilija ja lääkintävoimistelija. Hänellä on 20 vuotinen ura tanssiteatteri Minimissä. Katso Anjan CV tästä.

040 538 3823

Anja Lappi.jpg

Kaisla Pirkkalainen

TaM, teatteriohjaaja, kirjoittaja, näyttelijä

Kaisla on toiminut maaseudulta kiertävän teatterin johtajana 10 vuotta, tuottanut erilaisia toimintamalleja ja tapahtumia. Kaisla on erikoistunut maaseutualueiden ratkaisuihin, yhdistys- ja järjestötoimintaan ja ollut aktiivisesti kulttuurisen hyvinvointipalvelujen kehittäjänä soteuudistuksen aikana.

Katso Kaislan CV tästä.

040 527 1752

paula.jpg

Paula Karjalainen

Graafinen suunnittelija, Yrittäjä

Paula on toiminut 10 vuotta graafisen alan yrittäjänä ja on järjestänyt myös tapahtumia. Paulalla on paljon kokemusta kulttuuri- sekä hyvinvointialan projekteista ja hän hallitsee myös suurempia kokonaisuuksia. Hänellä on kyky sukeltaa asiakkaan maailmaan ja poimia sieltä tärkeimmät asiat, sekä paketoida ja yksinkertaistaa viesti visuaalisesti kohderyhmälle.

044 548 6562

paula.jpg