top of page

asiantuntijat

 SmartArt jäsentää muutoksen suunnan, keinot ja ratkaisut, joilla tavoitteet saavutetaan.

Tiimi

Tiimin muodostavat luovan alan, taiteen ja kulttuurin, tuottamisen ja taidehallinnon moniosaajat. Kokoamme jokaiseen projektiin parhaat asiantuntijat ja työtä tehdään yhdessä kunkin organisaation kanssa. 

Tulokset

SmartArt on ratkaisukeskeinen toimija. Kehitämme, yhdistelemme ja ehdotamme, kunnes ratkaisu löytyy. 

Toimintavat

Kaikki etenee havainnoinnin kautta suunnan valintaan, vaihtoehtojen selvittämiseen ja edelleen ratkaisumallien valintaan. 
 

Kokemus

SmartArtin tiimillä on kymmenien vuosien kokemus taide- ja kulttuuripalvelujen tuottamisesta, hallinnoimisesta, kuluttamisesta ja johtamisesta. Tunnemme erilaisia kumppanuusmalleja yhdistysten, yritysten, kaupunkiorganisaatioiden ja yksityisten toimijoiden välillä.

smartart-asiantuntijat.jpg

TIIMI

SmartArt kokoaa taide- ja kulttuurialan kehittämisen asiantuntijoita yhteen. Lisäksi löydämme laajasta verkostostamme tarpeen mukaan asiantuntijoita täydentämään tiimiä.

Anja Lappi

Johtaja
Anya Productions

Anja Lappi on kulttuurialan yrittäjä. Hänen tehtävä on valmentaa osaajia oivaltamaan. Hän on ollut käynnistämässä useita kulttuurialan organisaatioita ja konsepteja, ja tuntee sekä yksityistä että julkista toimialaa.

Anjan työpajoissa ja koulutuksissa kehittäminen tapahtuu ketterästi ja kaikki saavat asiantuntevaa ohjausta. 
Koulutukset onnistuvat verkossa tai livenä!

Koulutukseltaan Anja on musiikin maisteri, taidehallinto (AM), tanssinopettaja ja lääkintävoimistelija. Vuosina 1991-2008 hän toimi Tanssi-teatteri Minimissä. Katso Anjan CV tästä.

Kaisla Pirkkalainen
Kouluttaja, ohjaaja

Kaislan kehittämistyössä on aina mukana  kaavioita ja tekstejä, jotka konkretisoivat  uuden suunnan.  
Kaisla on koulutukseltaan taiteen maisteri ja erikoistunut monialaisiin projekteihin. Hän on maaseutualueiden kulttuuripalvelujen kehittämisen asiantuntija. Kaisla toimi vuosina 2007-2020 teatteri Fennican johtajana. Katso Kaislan CV tästä

 

paula.jpg

Paula Karjalainen

Graafinen suunnittelija, Yrittäjä

044 548 6562

paula.jpg

Paula on toiminut 10 vuotta graafisen alan yrittäjänä ja on järjestänyt myös tapahtumia. Paulalla on paljon kokemusta kulttuuri- sekä hyvinvointialan projekteista ja hän hallitsee myös suurempia kokonaisuuksia. Hänellä on kyky sukeltaa asiakkaan maailmaan ja poimia sieltä tärkeimmät asiat, sekä paketoida ja yksinkertaistaa viesti visuaalisesti kohderyhmälle.

bottom of page